Hallo, ik ben Jolien
Sinds april 2022 werk ik als dossierbeheerder bij Overuur.

Dankzij mijn studies arbeids- en organisatiepsychologie, mijn ervaring in uitzendarbeid en de bouwsector, kan ik uitgebreid en professioneel advies geven in HR. Ik communiceer graag snel, duidelijk en helder, zodat je als klant direct aan de slag kan. Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes correct op orde is, wat cruciaal is in personeelszaken.

Daarnaast ben ik mentor voor startende collega’s bij Overuur en verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe klanten.

Hi, ik ben Sarah en sinds november 2022 dossierbeheerder bij Overuur. Met mijn HR-achtergrond in de horecasector, heeft deze sector geen geheimen meer voor me.

Door interne opleidingen en bijscholingen ben ik ook bekend met al de andere sectoren die wij servicen. Ik ben iemand die zich vastbijt in uitdagingen en onderwerpen die niet zo alledaags zijn en zal er alles aan doen om onze klanten hiermee te helpen.

Met volle focus doe ik mijn werk maar tijdens contact met onze klanten zal ik altijd een luistererend oor bieden met de volle glimlach.

Hi, ik ben Katia.
Sinds september 2023 ondersteun ik het team op de backoffice bij Overuur.

Als je belt, ben ik jouw eerste aanspreekpunt: altijd klaar voor een vriendelijk woord en met aandacht luister ik naar jouw verhaal om je snel verder te helpen.

Ik ga helemaal op in mijn werk wanneer ik bezig ben met de administratieve opstart van onze ondernemers: puntje precies en met de juiste opvolging zorg ik er voor dat dit proces vlekkeloos verloopt.

Ik verdiep me graag in jouw arbeidsreglement, samen zorgen we ervoor dat dit piekfijn in orde is – conform alle wettelijke vereisten én met een vleugje humor als het even kan.

Hi, ik ben Nele.
Management Assistant bij Overuur en zodoende de rechterhand van Desiree

Achter de schermen ben ik de spilfiguur in de organisatie. Ik leef mij uit in het uitzoeken en opvolgen van vragen en bestellen van allerhande materialen.

Debiteurenbeheer kent voor mij geen geheimen.
En als je (geen HR-)vraag hebt, kan je steeds bij mij terecht!

Hi, ik ben Desiree.
Al 15 jaar actief in HR en leading lady van Overuur (en Lesuur).

Vanuit mijn passie voor HR heb ik Overuur opgericht, een ondersteunende partner voor de kleine KMO zodat zij hun geholpen voelen in hun personeelszaken.

Ik leid de teams en ben zelf verantwoordelijk voor de business building, interne HR en de uitbouw van de groep. Daanaast kan je mij geregeld vinden op opleidingen of netwerkmomenten gezien ik beiden enorm graag doe. Hetzij om nog meer kennis te vergaren om zelf toe te passen of om te delen met onze ondernemers, of om andere ondernemers te kunnen helpen via het netwerk bij hun HR-vraagstukken.

Help ik dan geen klanten meer? Oh jawel, wanneer zij vragen hebben op strategisch niveau of wanneer er uitdagingen zijn waarbij de dossierbeheerders even hulp nodig hebben.