Getuigenissen

Atelier K. Desmetz

Ik zat bij een groot Hr kantoor en dacht van daar automatisch een perfecte service te krijgen maar niets was minder waar. Omdat we redelijk ver van elkaar zaten in kilometers (>120km) was ik niet zo zeker van een overstap naar Hr2day, maar uiteindelijk gezwicht door het enthousiasme van Desiree en het kantoor. We zijn ondertussen al bijna 6 maand na de overstap en nog geen seconde spijt. Mijn vroeger Hr partner zat op 5km van bij ons en niemand kende mij persoonlijk.

Als ik naar Hr2day mail of bel dan spreken we elkaar aan met de voornaam, ik hoef niet te zeggen wie ik ben en voor welke firma ik bel of mail. Ik voel me heel persoonlijk en van nabij bijgestaan.

Een top service! Heel blij met onze samenwerking!

Dulce

Zelfs als starter zonder enige ervaring namen ze bij HR2DAY de tijd om me volledig door het mijnenveld te gidsen. Waarvoor mijn oprechte dank!
- OTHMAN AZZOUZ

Aluworks

Nog maar net klant maar ik voel al vooruitgang in ons dossier!

Gagelmans interieur

Gagelmans Interieur maakte voor het eerst kennis met HR2DAY via BNI Lessius. Na jaren te hebben samengewerkt met een sociaal bureau, hebben wij in 2019 besloten over te stappen naar HR2Day en wij hebben hiervan geen spijt.

Wat zeer belangrijk is voor ons bij het voeren van de loonadministratie, is een vaste contactpersoon die kennis heeft van ons dossier …. en dat is wat wij terugvinden bij HR2DAY.

Een persoonlijke aanpak, kennis van zaken en het verder mee opvolgen van de gevraagde informatie, met duidelijke communicatie en altijd met een glimlach.

DIS hair

Altijd heel vlot te bereiken en geen enkele vraag is er eentje te veel. Zeer tevreden!

Hondenkapsalon naturel

HR2day brengt je van alles op de hoogte zodat je altijd up-to-date bent met laatste regelgeving. Er Is altijd een snelle en duidelijke respons als je een vraag hebt.

Roozenburg Dakwerken

Zoals jullie goed weten zijn wij een bedrijf in snelle groei met zeer veel en snelle veranderingen. Vooral wat het administreren van ons personeel betreft komt er véél bij kijken. In onze bouwsector zijn er onnoemlijk veel regels wat de nodige uitdagingen geeft om dit alles steeds in goede banen te leiden.

Omdat dit nu een 2-tal jaren volledig in jullie handen ligt vond ik het opportuun om een derde partij eens te laten nakijken of er ergens iets geoptimaliseerd kan worden. We wilden graag zeker zijn dat we, simpel gezegd, nergens geld lieten liggen. Deze 3de partij is erin gespecialiseerd om te gaan graven in elk aspect van het HR-beleid om zodoende elke euro die is blijven liggen boven water te toveren. Na hun onderzoek is gebleken dat er niets werd gevonden.

Dat betekent dat jullie je werk foutloos hebben uitgevoerd tot nu toe en dit geeft ons veel vertrouwen voor onze samenwerking in de verdere toekomst.

Bedankt voor de aangename en vooral correcte samenwerking.

Christophe Van Herck

Thijs Van Hoeck

Ons personeel volgt regelmatig opleidingen, waardoor de loonkost wordt gedragen door de sectorgroep. Ons vorig sociaal secretariaat had ons in het verkeerde paritair comité ingeschreven, daardoor kon men geen terugbetalingen doen.

Na rechtzetting hiervan, heeft het twee jaar geduurd en nog geen storting. Desiree en haar team hebben dit kunnen oplossen binnen de maand. Dank u.

Kapster Stephanie Put

HR2DAY is er steeds wanneer ik met een vraag zit. Ze leggen steeds alles duidelijk uit in mensentaal 🙂 Zo blij dat ik de overstap naar jullie heb gemaakt, nog geen seconde spijt van gehad.
Dank jullie wel voor jullie inzet!!

GREET KIKKERT

Furbo Legal

Duidelijke, heldere communicatie.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, hebben een zeer goede kennis van de materie en denken mee met de klant.

Frituur de Wissel

Een kleinschalige onderneming met de potentie van een grote .... altijd de juiste mensen voor een direct en correct antwoord !

SONJA VAN ECHELPOEL

MATTHEEUSSEN VLOEREN

Vooral het gevoel dat ik niet altijd ergens om moet vragen, vaak nemen zij zelf het initiatief. Zo van "heb je daaraan gedacht?' toen wij een IBO'er aan het werk hadden en de einddatum ervan in het zicht kwam. We werden correct geïnformeerd over voordelige verloning.

Als je eens een dringende vraag hebt om bijvoorbeeld snel inzicht te krijgen in een bruto/netto-verhaal voor een nieuwe werknemer wordt je in de kortst mogelijke tijd op weg geholpen.

Via de online module verloopt de verwerking van de maandelijkse lonen snel en makkelijk, ook als naslag. Ik kan iedere ondernemer die met personeel werkt aanbevelen om met HR2DAY samen te werken.

Elektriciteitswerken Pieters

Bij HR2DAY ben je geen nummer maar een persoon.

Desiree en haar team staan je bij in al jouw vragen betreffende werknemers en andere sociale aspecten. Snel, duidelijk en to-the-point zijn voor ons de 3 kernwoorden die HR2DAY het beste omschrijven.

Dakwerken Wim Noelants

Wij zijn supertevreden over onze samenwerking met HR2DAY!

We worden altijd heel vriendelijk onthaald en krijgen steeds een duidelijke en correcte uitleg. Het contact met het team voelt heel persoonlijk aan wat een zeer fijne samenwerking bevorderd.
- SOFIE MARIËN

KVG-karweiwerken

HR2DAY biedt een zeer correcte, persoonlijke en vriendelijke aanpak aan. Ons dossier wordt steeds door dezelfde persoon verwerkt, zodat je niet steeds van nul moet beginnen met je uitleg en verhaal. Ze vinden het niet erg om iets een tweede of een derde keer uit te leggen zodat wij als klant begrijpen waarover het gaat.
In hun uitleg gebruiken ze duidelijke taal en gooien ze niet met moeilijke woorden naar jouw hoofd.

Door de persoonlijke aanpak groeit het vertrouwen langs beide kanten en zo verkrijg je een fijne samenwerking.
-LEEN KENNIS

Eetcafé 't Centrum

Ik ben nu al 18 jaar actief in de horeca en al 18 jaar werk ik met personeel. Nog nooit ben ik zo goed geholpen door een sociaal bureau als bij HR2DAY, met hen loopt alles op wieltjes. Als er een probleem is in de week, het weekend of zelfs op feestdagen wordt dat onmiddelijk opgelost en onmiddelijk is onmiddelijk, dat is werkelijk niet overdreven.

HR2DAY staat ALTIJD klaar, wat de vraag ook mag zijn, ze zullen er alles aan doen om dit op te lossen.

Bedankt, de beste stap die ik ooit heb gedaan is HR2DAY.
- PATRICK NOBELS

't Lopend Vuurtje

Na jaren samenwerking met een groot kantoor toch de keuze gemaakt om over te stappen en nog geen minuut spijt van gehad!

De overstap is dan ook perfect verlopen. Desiree en haar team, steeds paraat om je bij te staan met hun advies, correcte opvolging van jouw contracten, snelle respons op mijn mails,..

Kortom, een leuke samenwerking met het zeer gedreven team van HR2DAY!

KVG-karweiwerken

Het idee om een eigen zaak te starten speelde al enige tijd door ons hoofd. Geen idee wat ons te wachten stond, al wisten we dat we dit niet met z'n twee bolgewerkt zouden krijgen.

Het eerste gesprek verliep goed, alles kon/mocht besproken worden en dit alles bij een heerlijk kopje verse koffie. Geen enkele vraag was teveel, telkens opnieuw kregen we voldoende uitleg, stap voor stap om het zelf onder de knie te krijgen.

We zochten een sociaal bureau met een persoonlijke aanpak, niet iets waar je het gevoel hebt dat je de zoveelste in de rij bent en telkens door iemand anders geholpen wordt die het dossier eigenlijk onvoldoende kent. Deze peroonlijke-professionele aanpak vinden we bij HR2DAY.

Desiree leidt haar zaak met heel haar hart, ze heeft een visie dat door haar team wordt uitgedragen.