Aanwervingen
De juiste mensen op de juiste plekken.

Aanwervingen

Vacatuur

In de huidige arbeidsmarkt is het noodzakelijk de juiste profielen aan te trekken voor je openstaande vacatures. Nadien is het belangrijk om goede afspraken te maken met je personeel, zodat je die goede profielen ook kan bijhouden. Dat is minstens even belangrijk als ze aantrekken. Anders stop je heel veel tijd om iemand op te leiden om ze daarna naar de concurrent te zien vertrekken. Niet fijn, maar vooral heel kostelijk.

De juiste persoon op de juiste plek bereik je door een perfecte vacature. Goede afspraken maken doe je door het opstellen van een onthaalbrochure.

overuur

UW AANWERVINGEN IN GOEDE HANDEN.

Een vacature die de juiste kandidaten aantrekt en er ook nog eens bovenuit steekt? Dat is geen makkelijke opdracht, maar met onze kennis en expertise in personeelszaken, zijn we wel een ideale partner om je daarin te begeleiden. 

Vervolgens, wanneer je de ideale kandidaat gevonden hebt, geef je hen de duidelijke onthaalbrochure (die je samen met ons hebt opgesteld), zodat ze exact weten wat er wél en niet van hen wordt verwacht. Goede afspraken maken goede werknemers!

Blijf op de hoogte

No posts were found for provided query parameters.

Wil je starten met een zaak? Je huidige zaak uitbreiden met personeel? Of gewoon kijken wat wij voor jou kunnen betekenen?